PranaLiving

Yoga Oldenzaal

Product

De vorm van yoga die wordt gegeven is een combinatie van Raya-Yoga, Hatha-Yoga en Chakra-Yoga. Een rustige vorm van yoga waarbij het voornamelijk gaat om het denken tot rust te brengen.
In een les wordt je steeds opnieuw uitgenodigd jezelf te ervaren. Aandacht voor je lichaam en je adem, concentratieoefeningen, mantra zingen, meditatie, visualisatie en ontspanningsoefeningen zijn hierbij de hulpmiddelen.

Naast mijn yogalessen geef ik Energetische Chakratherapie. Een vrij nieuwe vorm van lichaamsgerichte therapie.
De therapie komt voort uit de filosofie en het werk van de Amerikaanse psycholoog en filosoof Anodea Judith waarin ze de oosterse lichaamswijsheid samenbrengt met de westerse psychologie.
Een verrijkende combinatie waarbinnen de energetisch chakratherapeut(e) samen met de cliƫnt een zoektocht begint naar de verbinding van lichaam, geest en energie waardoor balans en heelwording kan worden bereikt.

In de Energetische Chakratherapie wordt gebruikt gemaakt van onder ander lichaamswerk in de vorm van yoga-, ademhaling-, en bio-energetische oefeningen, aura/ chakra-reading en healing, Chakra massage, meditaties, visualisaties, mantrazingen en therapeutische gesprekken.

Locatie

Schrijf een bericht