PranaLiving

Mind PracticeJe 'mind' speelt een sleutelrol in je functioneren. Het is daarom noodzakelijk hier zorg voor te dragen en waar nodig te 'updaten'. 

Hier kan je verschillende methoden voor inzetten, bijvoorbeeld meditatie om je hoofd tot rust te brengen en gedachten te ordenen. Of Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) om oude patronen die je niet meer dienen om te leggen naar nieuwe patronen die dat wel doen.

Een andere zeer krachtige 'tool' is hypnotherapie, waarbij je in een lichte hypnose makkelijker onbewuste patronen kan herzien. Maar je kan ook het luchterige lachmediteren proberen om via lachen blokkades op te lossen.

Hieronder een overzicht van verschillende technieken, inclusief de dichtstbijzijnde centrums bij jou in de buurt!

Wilt je een 'Mind Practice' centrum toevoegen aan het platform? Klik dan hier

pranameditation

 • Transcendente Meditatie (TM)

  Transcendente Meditatie (TM)

  TM beoefen je in een gemakkelijke zithouding, het liefst tweemaal per dag 20 minuten. Hierbij herhaal je een mantra tot dat je alleen nog maar bewustzijn bent.

 • Mindfulness

  Mindfulness

  Bij mindfulness gaat het om het bewust zijn van dit moment en om de aanvaarding van elke levenssituatie zoals die is, positief of negatief.

 • NLP

  NLP

  Geen echte meditatie vorm maar wel de manier om je 'mind', en daarmee je leven blijvend te herstructureren zoals jij dat wilt!

 • Andere Meditatie Vormen

  Andere Meditatie Vormen

  Hier kan je meditatie centra vinden die niet in een andere categorie vallen.

 • Hypnotherapie (new)

  Hypnotherapie (new)

  Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor verbetering van (eet)gedrag en sportprestaties.

 • Lachmeditatie (new)

  Lachmeditatie (new)

  Lachmeditatie is een meditatievorm, oorspronkelijk afkomstig uit India, waarbij het lachen je in het hier en nu brengt. En de stilte daarna deze ervaring verdiept.

 • Dynamische Meditatie (new)

  Dynamische Meditatie (new)

  Dynamische meditatie is een manier van mediteren vanuit beweging op muziek.

 • TDM (new)

  TDM (new)

  Transcendente diepte meditatie (TDM) is een eigentijdse vorm van transcendent mediteren, die voortkomt uit de oude Vedische traditie.

 • Pranayama & Ademen (new)

  Pranayama & Ademen (new)

  Pranayama is een term uit de yogabeoefening waarmee de beheersing van de ademhaling wordt bedoeld.