PranaLiving

NTI-NLP

Product

Zou je effectiever en prettiger willen functioneren? Heb je de overtuiging dat verandering echt mogelijk is en ben je bereid om te leren? Wil je de kwaliteit van je leven vergroten? Dan is NTI NLP de mogelijkheid voor je.

In ons instituut houden we ons bezig met communicatie. Niet alleen hoe je met anderen communiceert, ook hoe je met jezelf communiceert. Innerlijke communicatie blijkt een van de sterkste sturingsmechanismen te zijn bij ons dagelijks functioneren.

Heb je wel eens last van een ongewenste stemming en beïnvloedt dat je doen en laten? Ben je benieuwd naar je eigen 'gebruiksaanwijzing' en die van anderen? Zou je jezelf beter willen motiveren om zo veel mogelijk uit het leven te halen? Heb je misschien de behoefte om je energie beter te verdelen? Doe je te vaak dingen die je niet wilt? Wil je hier meer over weten en sta je open voor verandering?

Door de wijze waarop NTI NLP op het gebied van persoonlijke ontwikkeling werkt worden duurzame veranderingen tot stand gebracht. In ons instituut werken wij met verschillende Methodieken. Methodieken die je kunnen helpen om je functioneren te veranderen en te verbeteren. Vanuit de kern.

Locatie

Schrijf een bericht