PranaLiving

Chakra & Aura Healing

Het doel van aura en chakra healing is om blokkades en disbalans op te sporen, te analyseren en te behandelen. De aura en chakra´s behoren tot het energiesysteem van de mens.

De aura is het energieveld om ons heen dat alleen waargenomen kan worden door een speciale camera of een helderziende. Voor mensen die nog nooit een aura hebben gezien, het is als een verstrooit licht dat je rondom een kaarsvlammetje ziet.

Een chakra is een centrum van activiteit dat levensenergie (prana) ontvangt, afstemt en afgeeft. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Lichamelijke aandoeningen en emoties kunnen ervoor zorgen dat de energiestroom niet goed verdeeld of zelfs geblokkeerd wordt. Ziekte en onbalans zijn dan het gevolg.  

Een healing kan heel goed helpen bij o.a. rug-, nek- & schouderklachten, gewrichtspijnen, overbelasting, blessures, stressgerelateerde klachten (bijv. spanningshoofdpijn, slapeloosheid, spierverkrampingen), diverse stoornissen (bijv. angststoornissen, eetstoornissen), depressieve klachten, herstel na ziekte of na een operatie etc.

Het is dus in te zetten bij vele vormen van disbalans en pijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Als je last hebt van klachten kan het heel erg verlichtend werken en meestal heeft een healing effect op je, zowel geestelijk als lichamelijk.

Try it out en let the prana flow!

Kijk hieronder voor de dichtstbijzijnde centra bij jou in de buurt:

Wilt u uw healing centrum toevoegen aan het platform? Klik dan hier

Klik op een locatie voor meer details

Chakra & Aura Healing

 • * Reikiwest Haarlem *

  * Reikiwest Haarlem *

  Bij Reikiwest Haarlem kan je terecht voor Reiki, massage, mediation en counseling. Een kleine praktijk met meer dan 25 jaar ervaring waarin jij als mens centraal staat. Kijk voor meer informatie op de website.

 • Acupuncture Kliniek Arnhem

  Acupuncture Kliniek Arnhem

  Acupuncture Kliniek Arnhem is gespecialiseerd in acupunctuur, kleurenpunctuur en kleurentherapie, chinese kruiden, massage en guasha. Na een uitgebreide intake van uw klachten passen wij de meest effectieve acupunctuur behandeling toe (lichaa...

  Lees meer...
 • Acupunctuur Praktijk Winschoten

  Acupunctuur Praktijk Winschoten

  Met acupunctuur komt lichaam en geest weer in balans. verder hebben we: Laser acupunctuur (zonder naaldjes) en tuina (medische ) massage en energetische metingen, scan en behandelingen.

 • Ademleer

  Ademleer

  Yoga Instituut Stichting Ademleer Yoga - Adem - Meditatie De wetenschap van de adem: Vol - Ledig Ademen www.ademleer.nl

 • Ajamy

  Ajamy

  Praktijk voor bewustwording en spirituele ontwikkeling. Er wordt gewerkt met sjamanistische technieken uit verschillende tradities.

 • Alfa Therapie

  Alfa Therapie

  Praktijk voor bewustwording. Wij bieden aan: muziektherapie, coaching, massage, stemvorkbehandeling, speltherapie voor kinderen, verschillende cursussen.

 • Alis Aquilae

  Alis Aquilae

  Alis Aquilae is een praktijk voor natuurlijk genezen. We kijken samen welke healing er het beste bij je past. Ik behandel volwassenen en kinderen. Ook als je geen klachten hebt en eens lekker wilt ontspannen of werken aan je bewustzijn, ontv...

  Lees meer...
 • ALVITAL

  ALVITAL

  ALVITAL biedt oplossing bij stress, pijn of vermoeidheid en biedt ook een Persoonlijk APK met bioresonantiesysteem SCIO/INDIGO, Psychodynamica en Quantum Touch.

 • Amadorra

  Amadorra

  Amadorra voor yoga, cursussen, workshops en therapie. Meditatie, crystal healing, shiatsu, godinnen-werk, healing concerten, labyrint, e.d. Kijk op de website voor het volledig aanbod.

 • Aqua Aura

  Aqua Aura

  Reiki Centrum en praktijk voor NEI®, coaching, healing & Lichtwerk. Tevens Kristalwinkel. Je kunt bij ons terecht voor reiki behandelingen, cursussen en behandelavonden. Groepshealing, kristaltherapie, intuïtieve ontwikkeling en Nei co...

  Lees meer...
 • bart van baarsen

  bart van baarsen

  Ik stem me af op jouw wezen en gebruik daarbij vaak krachtstenen, kristallen en wat me doorgegeven wordt. Als er meer nodig is dan ontstressen en bij jezelf komen, wordt de sjamaan in mij wakker.

 • BeukeringBalans

  BeukeringBalans

  Healing Ben je op zoek naar een nieuwe balans in jezelf? Hans van Beukering, Healing en therapie Ontdek weer je innerlijke kracht en mogelijkheden Heb je Lichamelijke, psychische of emotionele klachten? Als paranormaal healer help ik m...

  Lees meer...
 • Blij! Coaching

  Blij! Coaching

  Bij Blij! Coaching kan je terecht voor cursussen intuïtieve ontwikkeling, aura & chakra reading, healing en meer. Kijk op de website voor meer informatie.

 • centrum voor Jou

  centrum voor Jou

  Centrum voor Jou is een centrum voor bewustzijn en innerlijke groei voor volwassenen en kinderen in Hellendoorn.Ook bieden wij diverse workshops, trainingen, coaching en massages aan.

 • Chi-Vitaal

  Chi-Vitaal

  Eeuwen oude yoga opnieuw vorm en inhoud gegeven door B.K.S.Iyengar, de wereldberoemde Indiase yogaleraar en door mij verder uitgebreid en ontwikkeld tot voor iedereen toegankelijke en bereikbare yogahoudingen door gebruik te maken van aller...

  Lees meer...
 • Fly Away

  Fly Away

  Bij Fly Away kan je terecht voor hatha yoga, intuïtieve ontwikkeling, reiki, mindfulness, chakra en aura healings en meer. Een zeer uitgebreid centrum. Kijk voor meer informatie op de website.

 • FLY AWAY Yogastudio

  FLY AWAY Yogastudio

  In FLY AWAY kunt u alles vinden op het gebied van ontspanning en persoonlijke en spirituele ontwikkeling: Hatha Yoga, OntspanningsYoga,Mindfulnessyoga, meditatie, mindfulnessmeditatie, ,zwangerschapsyoga, babymassage, Reikicursussen individu...

  Lees meer...
 • Helderheden

  Helderheden

  We zijn met z’n allen druk. We zitten veel in ons hoofd. Soms vergeten we bijna dat we ook nog een lichaam hebben. Soms vergeten we waar het werkelijk om draait in het leven, wat dat ook mag zijn. Zijn we kwijt wat onze hartenwens is. Of st...

  Lees meer...
 • HierNuMaals

  HierNuMaals

  cursus\opleiding YORT® docent\therapeut of louter voor jezelf. Methodes: lichaamswerk, bewustzijn, ademwerk, dans, massage, chakra's. Body en Mind, Tantra-YORT®

 • Hilda van den End | Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Tera-Mai Rei

  Hilda van den End | Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Tera-Mai Rei

  Bij Hilda van den End kan je terecht voor reiki, Tera-Mai Seichem (een uitgebreidere vorm van reiki), Chakra & Aura helaing en het is een praktijk voor natuurgeneeskunde. Kijk voor meer informatie op de website.

 • ilma-massag & coaching

  ilma-massag & coaching

  Ilma-massage bied naast rustgevende/helende massages ook coaching op elke gewenst gebied in je leven waar je nu staat. Voorop staat jou eigen helende creatie stroom aan te spreken, je te herinneren in wie je werkelijk bent. De basis van de ...

  Lees meer...
 • Intuitieve Trainingen

  Intuitieve Trainingen

  Intuitieve Trainingen biedt sinds 1992 de basis intuïtieve opleiding en de opleiding in aura- en chakra healing en reading.

 • Itaka Intuïtieve Ontwikkeling

  Itaka Intuïtieve Ontwikkeling

  Itaka Intuïtieve Ontwikkeling is een spirituele ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil weten over bewustzijn in het dagelijks leven. Itaka biedt informatie, adviezen, dagseminars, opleidingen, readingen, lezingen en trajecten voor partic...

  Lees meer...
 • Le Beau Monde

  Le Beau Monde

  In ons instituut werke wij op Ayurvedische en Holistische basis. Voor huid, haar, lichaam en geest. Wij werken met kruiden, edelstenen,en etherische olien. Ook hotstone,kruiden-stempels en lichaamsmassage.

 • Lelievita

  Lelievita

  Bij Lelievita kan je terecht voor o.a. een cursus intuïtieve ontwikkeling, en consulten voor aurahealing en -reading. Kijk voor meer informatie op de website.

 • Levenswerk

  Levenswerk

  Magnetiseur en Reiki master reinigt je chakra's en aura, en geeft energie. Tevens help ik je als hypnotherapeut om je diepgewortelde probleem aan te pakken. Kom eens praten! Hartelijke groet, Hilde

 • Lichtfontein

  Lichtfontein

  Lichtfontein geeft lessen in chakra en meditatieve yoga. Daarnaast zijn er cursussen, workshops en masterclasses te volgen. Lichtfontein Opleidingen verzorgt beroepsopleidingen.

 • Livity

  Livity

  Livity Coaching & Training Persoonlijke ontwikkeling & bewustwording Body-Mind-Soul Coaching - Healing - Training

 • Marian Cornelisse

  Marian Cornelisse

  Marian Cornelisse van Praktijk Munera brengt je naar een hoger bewustzijn, het veld van licht en liefde. In de individuele begeleiding kan je met behulp van Hypno- en Lichaamsgerichte Traumatherapie reizen door je verschillende bewustzijnsl...

  Lees meer...
 • Marion Schmäh, Praktijk voor Healing

  Marion Schmäh, Praktijk voor Healing

  In de Praktijk voor Healing van Marion Schmäh kun je terecht voor natuurlijke genezing van een breed scala aan fysieke en emotionele klachten. Marion biedt ook ondersteuning bij levensvragen en spirituele groei.

 • Nederlof | Instituut voor Aurahealing

  Nederlof | Instituut voor Aurahealing

  In het instituut voor Aurahealing van het Nederlof centrum kun je terecht voor de beroepsopleiding tot Professional Aurahealer. Bekijk de website voor meer informatie.

 • Nieuw Licht, centrum voor Natuur en Intuïtie

  Nieuw Licht, centrum voor Natuur en Intuïtie

  Nieuw Licht is een opleidings-centrum voor Natuur en Intuïtie. In onze trainingen en begeleiding werken we vanuit het energiewerk (mediteren, visualiseren en diverse creatieve- en energie oefeningen), waarbij het systeem van aura’s en chak...

  Lees meer...
 • Open Heart Healing

  Open Heart Healing

  Door middel van energetische therapie en intuitie werk ik in, en om het energieveld om jouw energie en daarmee jouw welzijn meer in balans te brengen. Of het nu gaat om burn-out, stress, angsten, rugklachten of persoonlijke ontwikkeling. Ene...

  Lees meer...
 • Praktijk De Witte Duif

  Praktijk De Witte Duif

  Warm welkom bij Praktijk de witte duif u kunt bij mij terecht voor : Reading,Healing, coaching,Curssusen en workshops .

 • Praktijk Human Care

  Praktijk Human Care

  Behandelingen zijn persoonlijk of in een groep. Van harte welkom.

 • Praktijk Inner Spirits

  Praktijk Inner Spirits

  Praktijk Inner Spirits in Hoofddorp gespecialiseerd in Reiki en Massages. U kunt bij Praktijk Inner Spirits terecht voor Reiki behandelingen, Ontspanningsmassage, Wellness Inner Femme Massages, Hot Stones Massages, Voetreflex Massages, Stoel...

  Lees meer...
 • Praktijk Jeannot

  Praktijk Jeannot

  natuurgeneeskundige psychotherapie (o.a. hypno- en regressietherapie, EMDR, EFT, NLP, coaching); reiki en aura- chakrahealing. Workshops mindful Reiki en mediation via Werkplaats Le Triskell (www.letriskell.org)

 • praktijk Kalynda

  praktijk Kalynda

  Bij Jacqueline en Luc kunt u ook terecht voor colonhydro- en biofotonentherapie alsmede voor energetische behandelingen. Bel of mail voor een afspraak.

 • Praktijk Laetus

  Praktijk Laetus

  Praktijk Laetus is een praktijk voor healing en mediumschap. Kijk op de site voor meer informatie!

 • Praktijk Reiki Breda-Medium Bert

  Praktijk Reiki Breda-Medium Bert

  Wij geven Reikicursussen en behandelingen,mediumconsulten en opleidingen, Eclectisch therapeutische behandelingen en doen o.a workshops ontmoeting met je gids en Aartsengel inwijdingen

 • Praktijk Reiki Breda-Medium Bert

  Praktijk Reiki Breda-Medium Bert

  we verzorgen geleide thema meditaties zoals chakrareizen/balanseren en Aartsengelverbindingsmeditaties

 • Praktijk Sophia

  Praktijk Sophia

  In onze praktijk richten we ons vooral op natuurgeneeskundige en energetische healingen. Aandacht en contact van hart tot hart is onze insteek. Daarnaast geven we verschillende workshops en opleidingen. Meer weten? Kijk op onze site. Je bent ...

  Lees meer...
 • Praktijk van Sjoukje Soepboer: A sunbean with magma

  Praktijk van Sjoukje Soepboer: A sunbean with magma

  Praktijk van Sjoukje Soepboer "a sunbeam with magma" voor diverse massages (Shiatsu Ryoho, Stoel-, Ayurvedische massage, Voetreflexologie en Energetische therapie (aura en chacra healing). Aangesloten bij NVST en SRBAG.Ook u bent va...

  Lees meer...
 • Prasada Griffioen | Praktijk voor Lichaam & Bewustzijn

  Prasada Griffioen | Praktijk voor Lichaam & Bewustzijn

  In de Praktijk van Prasada Griffioen kun je terecht voor Rebalancing, een Cranio Sacraal Behandeling en diverse trainingen en workshops

 • Prisma Coaching

  Prisma Coaching

  Onze werkwijze bij therapie en coaching is erop gericht om je zelfhelend vermogen op een hoog niveau te brengen. We pakken blokkades aan op alle niveau's (lichaam en geest). Prisma Coaching maakt gebruik van een synthese van de nieuwst...

  Lees meer...
 • Qi Balance

  Qi Balance

  Qi Balance is de solopraktijk van Luc Daems. Luc biedt behandelingen waarbij de levensenergie Qi weer geactiveerd en in balans gebracht wordt. Luc is gediplomeerd Tuina Therapeut en volgde verschillende opleidingen op het gebied van Healing...

  Lees meer...
 • Reiki Centrum Haalem

  Reiki Centrum Haalem

  Welkom bij het adres voor Reiki behandelingen en Reiki cursussen volgens Usui in Haarlem. De praktijk bestaat inmiddels al vijftien jaar en in deze jaren heb ik al meer dan duizend Reiki inwijdingen gegeven en vele Reiki-Masters opgeleid. T...

  Lees meer...
 • Reikicentrum & Spirituele Winkel de Oorsprong

  Reikicentrum & Spirituele Winkel de Oorsprong

  Bij Reikicentrum & Spirituele Winkel de Oorsprong kan je terecht voor reiki behandelingen en cursussen (o.a. reiki I & II), chakra & Aura readings, intuïtieve ontwikkeling en horoscoop duidingen. Kijk voor meer informatie op de w...

  Lees meer...
 • Resonance | Praktijk voor Intuïtieve Ontwikkeling

  Resonance | Praktijk voor Intuïtieve Ontwikkeling

  Bij Nancy Linscheer kun je terecht voor een Basis- en vervolgcursus Intuitieve Ontwikkeling, Reading, Avatar / Resurfacing en een workshop Inzicht in de 7 Chakra's. Op al deze gebieden kun je ook een persoonlijke sessie krijgen.

 • Ruach Baraka

  Ruach Baraka

  Praktijk in regressie-/ reïncarnatietherapie Quantum Biofeedback d.m.v. de Indigo (Scio). Een meet- en behandelmethode geschikt voor voor volwassenen, ( jonge) kinderen en dieren. www.ruachbaraka.nl

 • Schoonheidssalon & Energetisch Centrum

  Schoonheidssalon & Energetisch Centrum

  Fleur is een Energetisch Centrum en een natuurlijke Schoonheidssalon en werken met natuurlijke producten. Wij verhuren ook behandelruimtes aan natuurlijke behandelaars

 • sevencolors-healing

  sevencolors-healing

  Allround Energetisch Therapeut. Magnetiseur Chakra en Aura Healing Gespreks Therapeut NLP Coaching en Counselling Hypno en Regresssie Thearapeut Energetische Massage

 • Shakti Centrum voor Lichaam en Geest

  Shakti Centrum voor Lichaam en Geest

  Relax & Heal Your Body

 • Shakti Healing

  Shakti Healing

  Chakra Healing

 • Shiva&Ganesh

  Shiva&Ganesh

  Shiva&Ganesh helpt je om lichaam en geest weer in balans te krijgen. Tijdens de intake kijken we meteen welke therapie het meeste geschikt is voor jou. Een behandeling ontspant meteen je lichaam.

 • Soare | Centrum Innerlijk Energie Management

  Soare | Centrum Innerlijk Energie Management

  Bij Soare kan je terecht voor cursussen Innerlijk Energie Management/intuïtieve ontwikkeling. Soare is tevens officieel geregistreerd bij het CRKBO en is hiermee ook een erkend opleidingscentrum. Een echte aanrader! Kijk voor meer informatie...

  Lees meer...
 • Spiritueel Centrum 'De Stille Kracht'

  Spiritueel Centrum 'De Stille Kracht'

  Bij Spiritueel Centrum 'De Stille Kracht' kan je terecht voor; reiki, chakra & aura healing, mindfulness en energie werk (intuïtieve ontwikkeling). Kijk op de website voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

 • Spiritueel Centrum De Helende Kracht

  Spiritueel Centrum De Helende Kracht

  De Helende Kracht is een Centrum met tevens een winkel met groot assortiment gezondheidsstenen en diverse spirituele benodigdheden. We verhuren ruimte voor cursus ,lezing enzv. zie voor verdere info de site.

 • Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten

  Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten

  Wij bieden U Cursussen Massage, Voetreflexologie, Voeding, Spirituele Ontwikkeling, Astrologie, maar ook Begeleiding naar een Eigen Praktijk.

 • Tom Hagedoorn

  Tom Hagedoorn

  U heeft last van gezondheidsklachten. U wilt graag weten waar deze vandaan komen en u wilt weer gezond worden. Ik kan u daar bij helpen. Bij uw eerste consult vertel ik u wat de oorzaak van u klacht is en of ik u kan helpen. Kan ik dit niet ...

  Lees meer...
 • Touchez praktijk voor levensenergie

  Touchez praktijk voor levensenergie

  Touchez is veelzijdig: massages, healing & reading er is altijd een behandeling die bij u past.

 • Trance-Art

  Trance-Art

  Bij Trance-Art kan je terecht voor intuïtieve ontwikkeling, chakra en aura healings en meer. Ook voor opleidingen tot trainer! Kijk voor meer informatie op de website.

 • Triskal Healing Centre

  Triskal Healing Centre

  Dagelijks kun je deelnemen aan allerlei activiteiten waarbij je leert om te vertrouwen op je intuïtie en te luisteren naar je gevoel. Ook kun je de ruimte huren om zelf iets te doen is Triskal

 • UP Coaching

  UP Coaching

  Martina Schneider geeft diverse trainingen en bied indivuduele coaching, waarbij ze gebruik maakt van Aura-Chakra healing.

 • YOCAMA

  YOCAMA

  Welkom in mijn praktijk YOCAMA, voor bewustwording, balans en beweging waarin het terug in balans brengen van uw lichaam centraal staat. Naast biofotonentherapie, biedt ik tevens aura- en chakrahealing, en vergevingssessies aan.

 • Yoga Oldenzaal

  Yoga Oldenzaal

  De vorm van yoga die wordt gegeven is een combinatie van Raya-Yoga, Hatha-Yoga en Chakra-Yoga. Een rustige vorm van yoga waarbij het voornamelijk gaat om het denken tot rust te brengen. In een les wordt je steeds opnieuw uitgenodigd jezelf ...

  Lees meer...
 • Yogacentrum Joy

  Yogacentrum Joy

  Een bijzonder Yogacentrum in het monumentale Kruithuis in Den Bosch. Yoga voor verschillende yogagroepen. De Integrale Yoga is een geheel eigentijdse yoga met alle elementen uit de traditionele yoga en wordt ook wel 'de kortste weg naar huis'...

  Lees meer...
 • YurtLife

  YurtLife

  Alles op het gebied van Gezondheid, Bewustzijn, Beweging en Psyche.

 • Yvonne, praktijk voor Heelwording

  Yvonne, praktijk voor Heelwording

  Yvonne, praktijk voor heelwording; In mijn praktijk zijn alle behandelingen gericht op Heelwording in Uzelf! Mijn naam is Yvonne Victoor, ik werk vanuit de overtuiging dat Licht en Liefde onze basis is; ik ben Crystal Healer, Reiki Master, Ta...

  Lees meer...