PranaLiving

EndeCom

Product

De therapie wordt uitgevoerd met de Chiren welke is uitgevonden en ontwikkeld door Johan Boswinkel. Wereldwijd is hij dé specialist op het gebied van bio-photonen, dit zijn lichtdeeltjes. De bio-photonen therapie bestaat allereerst uit metingen van en behandelingen met dit licht. Het immuunsysteem kan worden hersteld en littekenweefsel verwijderd. Ook is het mogelijk pijn te bestrijden en weer balans te brengen tussen de beide hersenhelften.

Wat is het wezenlijke verschil met andere therapieën?
Verreweg de meeste therapieën trachten uitsluitend de ziekten te behandelen. Wij behandelen de mens. Dat gaat uitstekend wanneer we maar als doel stellen achter de waarheid te komen die de mens ziek heeft gemaakt. We gebruiken daarvoor een hele synthese van mogelijke oorzaken. Van oude wijsheden, moderne technologie en talloze universele methoden beogen wij één geheel te maken en passen dit aan aan de huidige tijd. Dat lukt bijzonder vaak en daardoor herinneren de cellen weer hoe het ook al weer moest, dat regenereren.
Met de Chiren worden de oorzaken van de problemen gezocht en gevonden en deze worden aangepakt. Onze ervaring is dat door het weghalen van de oorzaak de klachten en symptomen vervolgens vanzelf verdwijnen.


Locatie

Schrijf een bericht