PranaLiving

Be-wust-zijn

Product

Quantum Healing Hypnosis Therapie is een vorm van Past-Life Regressie therapie gecreƫerd door Dolores Cannon. Dolores Cannon heeft al meer dan 45 jaar ervaring als hypnotherapeut en heeft al duizenden klanten over de hele wereld behandeld.

De techniek houdt in dat de klant doormiddel van visualisaties in de Somnabulistische trance staat gebracht word. Dit is een toestand die onder normale omstandigheden twee keer per dag wordt ervaren: het moment vlak voordat je wakker wordt en het moment vlak voordat je in slaap valt.

In deze trance staat is het mogelijk om toegang te krijgen tot ervaringen van vorige levens. Na veel onderzoek met klanten in deze trance staat kwam Dolores erachter dat ze toegang kon krijgen tot een oneindig wijs en krachtig aspect van mensen. Dit deel van onszelf is altijd bij ons aanwezig en bestaat net onder de oppervlakte van onze bewuste geest. Het wordt wel het Hoger Zelf genoemd. Het Hoger Zelf geeft de toegang tot de vorige levens en kan waar nodig onmiddellijke genezingen uitvoeren.

Dit contact en de communicatie is wat de techniek van Dolores Cannon anders maakt dan andere past-life regressie methoden.

Locatie

Schrijf een bericht