PranaLiving

Maya horoscoop

De Tzolkin is de heilige kalender van de Maya's en omvat 260 dagen. Deze kalender is afgestemd op de natuurlijke ritmes van het menselijk lichaam en op de cyclus van de aarde met de maan en zon, maar ook met de cyclus van de aarde ten opzichte van de Pleiaden en de gehele Melkweg. Het is een multidimensionale kalender. Het is een instrument om onze verbinding met de 4e en andere dimensies te leren kennen en te herstellen.

De Tzolkin brengt je in contact met de energie van iedere afzonderlijke dag. Leven volgens deze kalender zorgt dat je afstemming vindt met Hunab K'u: het hart van de Melkweg. Het leven wordt een aaneenschakeling van synchroniciteiten. Synchroniteit beleven is het hoofddoel van de natuurlijke tijd kalender. Op het moment dat je deze kalender in je leven begint toe te passen zul je merken dat gebeurtenissen in je leven beginnen te vloeien en je intuïtieve gevoeligheid wordt verhoogd. Voor de Maya's is elke dag heilig. Elke dag heeft een eigen energie en daarmee een eigen functie.

Onze huidige Gregoriaanse kalender is een tijdsmeting die niet overeenkomt met de natuurlijke cyclus van de maan. Door ons te verbinden met de natuurlijke tijd krijgen we opnieuw ons natuurlijke ritme terug, waardoor stress en gejaagdheid tot het verleden zullen gaan behoren.

Kijk hieronder voor de dichtstbijzijnde expert bij jou in de stad:

Wilt u uzelf als expert toevoegen aan het platform? Klik dan hier

Klik op een locatie voor meer details

Maya Horoscoop

 • Bewust in evenwicht

  Bewust in evenwicht

  Alle behandelingen zijn erop gericht iemand bewuster te laten worden en daardoor beter in evenwicht te komen. Kijk voor meer informatie op de website.

 • Praktijk Jan van Hout

  Praktijk Jan van Hout

  Bij Praktijk Jan van Hout kan je terecht voor workshops in de maya kalender, familieopstellingen, mindmapping, meditatie, sjamanistische workshops en meer. Kijk op de website voor meer informatie.

 • RiLievo

  RiLievo

  Ontspannen leven met je ambitie is het doel waarnaar wij streven. Onze cursussen en individuele begeleiding zijn helpen je dat te realiseren. De ruimte is ook incidenteel te huur voor jouw cursus, presentatie of begeleiding. Ik zie uit naar ...

  Lees meer...
 • Rishis | Club for free souls

  Rishis | Club for free souls

  Sonja Beijering is al 7 jaar gefascineerd door de zelfkennis die de Maya astrologie ons brengt. Je kunt bij haar terecht voor diverse readings van 1,5 uur. De readings worden op diverse locaties gegevens, neem eerst contact op met Sonja.