PranaLiving

Human Design

Het Human Design Systeem combineert de esoterische disciplines astrologie, de I-Tjing, de kabbala en het Hindoe chakrasysteem met de reguliere wetenschappen astronomie, genetica, biochemie en de kwantummechanica.

Het doel van het "Human Design Systeem" is om jou de kracht te geven je leven te leiden in overeenstemming met je eigen natuur en te weten wat juist is voor jou zonder afhankelijk te zijn van anderen. Het unieke aan het Human Design System is dat je een strategie krijgt aangereikt - als het ware een handleiding - om de voor jou juiste beslissingen te kunnen nemen. Je kunt heel gericht uitzoeken of deze strategie voor jou werkt.

Het Human Design System werkt als volgt: Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt een 'chart' gemaakt. Een Human Design analist kan je helpen hier inzicht in te krijgen. Maar je kunt ook zelf met het systeem aan de slag.

Wil je precies weten hoe je Human Design kunt toepassen op je eigen leven, dan is het aan te raden om een persoonlijk consult te doen.
(Bron: www.humandesign.nl)

Kijk hieronder voor de dichtstbijzijnde expert bij jou in de stad:

Wilt u uzelf als expert toevoegen aan het platform? Klik dan hier

Klik op een locatie voor meer details

Human Design

 • coach connection

  coach connection

  De specialiteit van Naile als coach is persoonlijke ontwikkeling en groei. In die context bied ze zowel Human Design Coaching als High Performance Coaching aan.

 • HOOPTEGEVEN

  HOOPTEGEVEN

  Human Designconsulten en coaching: inzichtgevend, inspirerend en bemoedigend

 • Human Design Coach

  Human Design Coach

  Mensen met vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk of ondernemerschap kunnen veel baat hebben bij coaching. Human Design Coach zet kennis van Human Design in als praktisch en krachtig instrument bij coaching. ...

  Lees meer...
 • Human Design Nederland

  Human Design Nederland

  Guido Wernink is de meest ervaren en gekwalificeerde vertegenwoordiger van Human Design in Nederland. Wil je meer informatie, een reading of een workshop volgen? kijk dan op de site!

 • Human Design Wise

  Human Design Wise

  Denys Gooossens is sinds 1996 bezig met Human Design. Neem voor een reading of meer informatie contact met hem op via onderstaande details.

 • Instituut voor Human Design

  Instituut voor Human Design

  Dit instituut werkt met gecertificeerde Human Design Analisten. Kijk voor meer informatie op de website.

 • Loek Knippels Academie

  Loek Knippels Academie

  Opleiding tot holistisch coach/counselor waarbij diverse disciplines aan de orde komen vanuit de humanistische psychologie, natuurgeneeskunde en wetenschappelijk erkende stromingen.

 • Spirit Origin

  Spirit Origin

  HOE WAARDEVOL ZOU HET ZIJN OM: * meer inzicht krijgen in jezelf? * echt trots te kunnen zijn op wie je bent? * eigenschappen van jezelf makkelijker te kunnen accepteren? * en authentieke keuzes te kunnen maken? Je wordt geboren als b...

  Lees meer...