PranaLiving

Astrologische horoscoop

Het geloof dat de beweging van de zon, planeten en sterren de gebeurtenissen op aarde beïnvloeden bestaat al lang voordat er religie of wetenschap bestond zoals wij die inmiddels kennen. Er wordt al eeuwenlang over geschreven in uiteenlopende culturen verspreid over de aarde.

Jij kan ook een persoonlijke horoscoop laten maken door een astroloog aan de hand van jouw geboortetijd, datum en plaats. De astroloog berekend jouw persoonlijke horoscoop. Deze is dus niet algemeen, maar zéér persoonlijk.

De informatie die hieruit voortkomt geeft meestal waardevolle nieuwe inzichten en kan erg handig zijn als handvat of ter bevestiging van waar je al mee bezig bent of misschien mee bezig zou willen zijn.

Kijk hieronder voor de dichtstbijzijnde expert bij jou in de stad:

Wilt u uzelf als expert toevoegen aan het platform? Klik dan hier

Klik op een locatie voor meer details

Astrologische Horoscoop

 • Erve Veldink

  Erve Veldink

  Erve Veldink, bijzondere plek in de Achterhoek voor bezinning en inspiratie. Praktijk voor cranio, klank en coaching. Mogelijk een appartement voor jezelf: rust, ruimte, retraite...

 • Hans Planje

  Hans Planje

  ASTROLOGIE - COACHING - OPSTELLINGEN cursussen, lezingen, workshops, opleiding, ervaringsgerichte astrologie, horoscoopduidingen, bedrijfsastrologie, indididuele en teamcoaching, familie-, organisatie en horoscoopopstellingen

 • Je bent nu hier

  Je bent nu hier

  Studio 'Je bent nu hier' heeft een breed aanbod op het gebied van verdieping en verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Meditatie en mindfulness, hatha,- SriSri- en kinderyoga, astrologie, horoscoop-opstellingen, tarot en intuïtieve o...

  Lees meer...
 • Natuurlijk Helend

  Natuurlijk Helend

  Natuurlijk Helend Verbinding met je Ware Natuur! Liefdevolle transformatie tot de Kern, voor als je JEZELF wilt Ont-wikkelen en Bewust wilt ZIJN.

 • Peter den Haring | Coaching, hypnotherapie, astrologie

  Peter den Haring | Coaching, hypnotherapie, astrologie

  Bij Peter den Haring kan je terecht voor coaching, hypnotherapie, horoscoopanalyse, regressietherapie en meer. Kijk op de website voor meer informatie.

 • Praktijk Aspect

  Praktijk Aspect

  Horsocopen zijn het mooiste instrument voor zelfonderzoek en bewustwording: je vind verklaringen, ziet tendensen, ontdekt je talenten. De perfecte wegwijzer voor je leven!

 • Reikicentrum & Spirituele Winkel de Oorsprong

  Reikicentrum & Spirituele Winkel de Oorsprong

  Bij Reikicentrum & Spirituele Winkel de Oorsprong kan je terecht voor reiki behandelingen en cursussen (o.a. reiki I & II), chakra & Aura readings, intuïtieve ontwikkeling en horoscoop duidingen. Kijk voor meer informatie op de w...

  Lees meer...
 • Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten

  Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten

  Wij bieden U Cursussen Massage, Voetreflexologie, Voeding, Spirituele Ontwikkeling, Astrologie, maar ook Begeleiding naar een Eigen Praktijk.