PranaLiving

 
 • Superfoods! Maar wat zijn het eigenlijk?

  Superfoods! Maar wat zijn het eigenlijk?

  Superfood is een verzamelterm voor een reeks eetbare planten en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals: proteïne, mineralen, vitaminen, enzymen, anti-oxidanten, polysachariden, essentiële vetzuren, aminozuren. En totaal vrij zijn van pesticides, chemicaliën en (groei)hormonen!

 • Goji Bessen #1 Superfood van de wereld!?

  Goji Bessen #1 Superfood van de wereld!?

  Goji bessen zijn goed voor je algehele gezondheid en immuunsysteem, verhogen de vitaliteit, zorgen voor de bescherming van de lever, verbeteren het gezichtsvermogen, de bloedkwaliteit en leveren anti-ouderdoms componenten.

 • Rauwe Cacao #2 Superfood van de wereld!?

  Rauwe Cacao #2 Superfood van de wereld!?

  Rauwe cacao is één van de meest fantastische superfoods van moeder natuur, uiteraard vanwege de essentiële mineralen die het bezit, zijn brede scala aan unieke gezondheids eigenschappen, maar cacao, boven alles, verbetert het hart op een letterlijke, figuurlijke en spirituele manier.

 • Maca #3 Superfood van de wereld!?

  Maca #3 Superfood van de wereld!?

  Maca, ook bekend als 'aphrodisiac uit de Andes' werkt heel goed om je uithoudingsvermogen te verhogen, stress te verminderen, chronische moeheid weg te nemen, symptomen van de menopauze te verminderen, menstruatiepijnen te verlichten, om je geheugen te verbeteren en je libido te verhogen.

 • Bijenpollen #4 Superfood van de wereld!?

  Bijenpollen #4 Superfood van de wereld!?

  Bijenpollen bestaan voor 25% uit proteïnen en door de aanwezigheid van bijzonder veel vitaminen B bouw je een verdedigingsschild tegen stress op, ga je het ouderdomsproces (en rimpels) tegen én is het o.a. zeer geschikt om acné tegen te gaan.

 • Spirulina #5 Superfood van de wereld!?

  Spirulina #5 Superfood van de wereld!?

  Spirulina bevat een ontzettend groot repertoire aan belangrijke voedingsstoffen, zoals; chlorophyl, proteïnen, vitaminen, belangrijke mineralen, sporenelementen, essentiële vetzuren, polysachariden en een breed spectrum aan antioxidanten.

 • AFA Blauw-Groene Algen #6 Superfood van de wereld!?

  AFA Blauw-Groene Algen #6 Superfood van de wereld!?

  Een wonderbaarlijk en unieke mix van supervoeding voor het piekvermogen van je mind, body en soul.

 • Marine Fytoplankton #7 Superfood van de wereld!?

  Marine Fytoplankton #7 Superfood van de wereld!?

  ‘Normale’ voeding moet het lichaam eerst verteren, herstructureren en omzetten naar deeltjes die gebruikt kunnen worden als energie. Marine phytoplankton niet, deze slaat alle stappen over omdat het al in die specifieke staat verkeert!

 • Aloë Vera #8 Superfood van de wereld!?

  Aloë Vera #8 Superfood van de wereld!?

  Aloë Vera staat bekend om haar helende effecten van de huid. Er zijn ongeveer 200 soorten van Aloë Vera en de Egyptenaren hadden de magische krachten ervan al vroeg ontdekt. Cleopatra zou haar schoonheid en eeuwige jeugdigheid danken aan deze bijzondere plant.

 • Hennepzaad #9 Superfood van de wereld!?

  Hennepzaad #9 Superfood van de wereld!?

  Hennepzaad, superfood van het verleden en de toekomst? Sinds het begin van de mensheid wordt hennep al gecultiveerd over de hele wereld. Wetenschappers en doctoren beschouwen hennepzaad als één van de meest voedzame bronnen op aarde.

 • Kokosvet #10 Superfood van de wereld!?

  Kokosvet #10 Superfood van de wereld!?

  Kokosvet, heerlijk voor in de smoothie, op de huid, in het haar en ook nog eens geschikt om in te bakken!

 • Chlorella #11 Superfood van de wereld!?

  Chlorella #11 Superfood van de wereld!?

  Chlorella is een groene alg. En de snelst groeiende voeding die men tot nu toe heeft ontdekt. Onder de juiste omstandigheden kan het verviervoudigen elke 24 uur!

 • Acai bessen #12 Superfood van de wereld!?

  Acai bessen #12 Superfood van de wereld!?

  Acai is een kleine blauwe bes die oorspronkelijk uit het regenwoud in Brazilië komt en wordt gezien als een van meest krachtige en rijke superfoods van de planeet. Acai wordt al duizenden jaren door de Brazilianen gebruikt voor zijn gezondheidseigenschappen.