PranaLiving

 

Eerste pranaliving Rawfood & Superfood Seminar

categorie: Raw food
Eerste pranaliving Rawfood & Superfood Seminar

Op 21 oktober 2012 heeft het eerste Rawfood & Superfood seminar van pranaliving plaatsgevonden op het FAST Surfdorp in Scheveningen. Met meer dan 70 deelnemers was het seminar totaal uitverkocht!

De dag begon met een drie uur durende lezing van ondergetekende,  Crispijn Hartzema, oprichter pranaliving en auteur van de Rawfood Masterclass.

Hierin heb ik de kennis én de ervaringen die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan  gecombineerd en verweven tot één duidelijk geheel.

Ik ben in deze lezing ingegaan op de opbouw van het lichaam op celniveau, de zure en base balans, het energetische lichaam, hormonen, detoxen, de kracht van ademhaling en bronwater.

Maar natuurlijk ook op de enorme (transformerende) kracht van rawfood, de top superfoods en de stappen die je kunt zetten om dit geheel succesvol in je leven te integreren!

Na de lezing zijn we gezamenlijk gaan genieten van een heerlijke rawfood lunch. De absolute favoriet hierbij was de overheerlijke raw quiche van Mo Tefrati! Naast de lekkere quiche was er raw tagliatelle met tomatensaus, een raw gazpacho en uiteraard een rijk gevulde salade.Nu was de tijd aangebroken om de daad bij het woord te voegen in de workshops! Iedereen had van te voren aangegeven of hij/zij een super green smoothie workshop of een raw chocolate workshop wilde volgen. De groepen waren op één persoon na gelijk verdeeld!In de smoothie workshop hebben we een super green smoothie, een chocolademelk smoothie en een smoothie naar keuze gemaakt.

In de raw snack workshop zijn er goji power balls, raw chocolate fudge en raw nori rols gemaakt.

Uiteraard heeft iedereen alle recepten toegestuurd gekregen. En op verzoek hebben we hier ook maar het recept van de raw quiche uit de lunch aan toegevoegd :)

Naderhand was het mogelijk om bij de pranamarket de top superfoods (uit de recepten)  te kopen en gelijk mee naar huis te nemen.

En als klap op de vuurpijl heeft iedereen als naslagwerk de Rawfood Masterclass toegestuurd gekregen!

Er is altijd ruimte voor verbetering maar wat mij betreft was het een zeer succesvol eerste seminar. Ik heb erg van  het hele traject en de uitvoering van deze dag genoten.

Voor herhaling vatbaar als je het mij vraagt!

Graag wil ik deze kans ook grijpen om Mo Tefrati, Lauri Bos, Marcella Wirjosemito, Katja Jellema en Loes Hartzema Campfens vanuit het diepste van mijn hart te bedanken voor hun enorme bijdrage aan dit ‘super’ seminar!

Daarnaast wil ik ook alle aandachtige en geïnteresseerde aanwezigen heel erg hartelijk bedanken voor hun deelname, enthousiasme en feedback!

Namasté,
Crispijn


P.S. Was je bij dit seminar aanwezig? Laat hieronder even weten wat jij ervan vond!  
 

Schrijf een bericht