PranaLiving

 

Healthy Conscious Clubbing @ Chocolate Club

categorie: My Lifestyle
Healthy Conscious Clubbing @ Chocolate Club

Voor iedereen die er graag op uit trekt en niet wil bezuinigen op z’n gezondheid is Chocolate Club the place to be! Elke eerste zaterdag van de maand opent Club Lite zijn deuren voor een ieder die graag eens wil proeven van de sfeer en lekkernijen tijdens het ‘nieuwe uitgaan’.

Het nieuwe uitgaan is een concept waarbij er in een schone gezonde omgeving gefeest wordt en waar ook gezondheid en een bewuste levensstijl gepromoot worden.Bier, wijn en borrelnootjes maken plaats voor non alcoholische superfood elixers en rawfood hapjes. Hierbij zijn de cacao, chaga en kefir elixers de absolute favoriet!Tijdens de Chocolate Club avonden zijn er twee dansvloeren, één met high energy club music en de andere met meer lounge music. Ook is er een ecologisch verantwoorde Hand Made Mini Market en zijn er regelmatig workshops of presentaties over rawfood en superfoods.

      

Het leukste van zo’n avond is wel dat iedereen die er is gewoon lekker zijn eigen gang kan gaan. En gaat! Alle aanwezigen zitten op dezelfde golflengte, zijn open minded en leuke contacten worden dan ook makkelijk gelegd.

Het is de missie van Chocolate Club om van feesten een bewuste ervaring te maken en gezondheid en happiness te promoten!

‘It’s hip to be healthy and cool to be conscious’ is dan ook de slogan waaronder het allemaal begonnen is!De eerst volgende data is: 31 december 2013
Locatie: Dansmakers, Amsterdam
Kijk voor meer informatie en kaarten op deze link!

Zie ik je daar!?

Schrijf een bericht