PranaLiving

 

Chlorella #11 Superfood van de wereld!?

categorie: Superfoods
Chlorella #11 Superfood van de wereld!?

Chlorella is een groene alg. En de snelst groeiende voeding die men tot nu toe heeft ontdekt. Onder de juiste omstandigheden kan het verviervoudigen elke 24 uur!

Het gebruik van chlorella gaat vele ouderdomsverschijnselen tegen door de enorme voedingswaarde die het heeft. Tegelijkertijd zuivert chlorella en helpt het uitstekend bij het detoxen van je lichaam. En beschermd het tegen blootstelling aan allerlei stralingen (denk aan technologische stralingen van computers, internet, telefoon).

Chlorella | What's in it for you?

Doordat chlorella zo snel groeit versnelt het ook je eigen groeiprocessen van weefsels. Je zal dus sneller herstellen!

Het verbeterdt je immuunsysteem en desalniettemin versnelt het de groei van goede bacteriën, wat resulteert in een verhoogde capaciteit om voedingsttoffen op te nemen. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat chlorella de essentiële vetzuren voor het opbouwen en herstellen van hersen- en zenuwweefsels bevat.

Chlorella bevat o.a.:
•    2 – 7 % chlorophyl (hoogste concentratie mogelijk in voedsel)
•    Chlorella is rijk aan vitamine B, C en E
•    Magnesium, ijzer, zink, potassium, sporenmineralen en calcium
•    Omega -3 vetzuren 
•    Beta-caroteen

Leuk om te weten over chlorella

In één eetlepel chlorella zit 320% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan calcium en 120%  van de ADH aan ijzer.

Vanwege het hoge gehalte aan proteïnen in zowel chlorella als spirulina is het uiterst geschikt voor mensen die een dieet volgen wat hoog is in proteïnen, maar die niet de slopende effecten van teveel dierlijke producten willen riskeren.

Note: De smaak van chlorella is niet erg lekker. Maar daar bieden de tabletten gelukkig uitkomst. Zo kan je het innemen zonder de smaak te proeven en wel alle voordelen ervaren!
 

Schrijf een bericht