PranaLiving

Over pranalivingJe hoofd boven water houden in onze drukke westerse samenleving vraagt om een bewuste levensstijl. Sterker nog, wist je dat de meest succesvolle mensen op deze aarde mediteren, gezond eten en de tijd nemen om één te worden met zichzelf? Een succesvol leven in deze maatschappij, nee, als mens zijnde vereist een gebalanceerde samenhang, pranaliving helpt jou die balans te vinden. In je voedsel, je lichaam, geest en daarmee in je leven.


pranaliving is opgericht met het doel om iedereen handvatten aan te reiken op de zoektocht naar je ware zijn, het bereiken van je hoogste potentie en vervullen van je ware taak hier op aarde. Klinkt zwaar? Eigenlijk is het heel simpel. Het gaat vooral om het vinden van plezier en evenwicht in jezelf en in hetgeen je doet. Het gaat er om het beste uit jezelf te halen zodat jij jezelf zo goed als mogelijk neer kan zetten. Voor jezelf, voor anderen én je omgeving.

pranaliving wil hierbij een handje helpen door middel van verschillende vormen van zijnsontwikkeling op het gebied van prana (levensenergie), lichaam en geest samen te bundelen op één site.

pranafoods & pranacentra 

Je bent wat je eet! Hoor je maar vaak genoeg voorbij komen. En niets is minder waar. Een gezonde geest en lichaam vormt de basis van een gezonde en bewuste levensstijl. En daarom biedt pranaliving jou een groot spectrum aan gezonde voeding.

‘Maar gezonde voeding is duur!’ hoor ik je zeggen. En dat is vaker wel dan niet waar. Bedenk je is het volgende: gezonde voeding zorgt voor een gezond lichaam en geest. Hierdoor vermindert je kans op heersende ziektes, chronische aandoeningen en het verbetert je immuumsysteem en algehele prestatie. En wat is er nu meer waard dan dat? De beste voeding, superfoods, laten je niet alleen elke dag super voelen, maar zijn een lange-termijn investering in je eigen welzijn.

Kijk ook eens onder pranacentra om de dichtsbijzijnde yoga, meditatie en healing centra bij jou in de buurt te vinden en om te kijken wat deze voor je kunnen betekenen!


Namasté,
Crispijn

Gratis 7 daagse Rawfood &
Superfood Mini Cursus!